10 September 2020
The Weekly
Germany

Norm Architects was tasked with refurbishing the long-standing department store. Oak, grey stone and yellow-tinted glass are some of the materials used in the makeover of Alsterhaus' menswear section. The men's department is now orientated around a colonnade comprising a sequence of oakwood frames. It leads off to various brand concessions that are each fronted by gunmetal signs denoting their name.

Garments hang from rectangular black-metal frames that descend from the ceiling, while smaller accessories like shoes or lifestyle items are presented on bespoke steel or dark-wood shelving units. Spanning 24,000m2, the department store offers a mix of fashion, accessories, beauty products and homeware.

You are currently offline. Some pages or content may fail to load.

We have cached all the pages you navigated to, including the Homepage, Contact page and Events. You can visit those while offline.